Након новог ремија Новосађана, овог пута са екипом Младости из Лучана, шеф стручног штаба Војводине Ненад  Лалатовић изјавио је да је исход меча реалан и да су бодови заслужено подељени.

Војводина је данас у Лучанима играла нерешено 1:1 (0:1) против екипе Младости у 23. колу Супер лиге Србије.

–  Честитао бих и једној и другој екипи на приказаној игри. Данас је прво полувреме припало Војводини, а друго Младости. Ми смо имали наше шансе у првом полувремену где смо можда могли и да решимо утакмицу, али нам је фалила концентрација у завршници да побегнемо њиховој задњој линији. Терен је био доста сув. Криво ми је што нисмо постигли још који погодак у првом полувремену – изјавио је Лалатовић.

Према речима шефа стручног штаба Војводине, друго полувреме је припало екипи Младости.

–  У другом полувремену Младост је изашла храбро, добијала је готово сваку другу лопту и у дуел игри била јача од нас. Имали су ту једну стопостотну шансу из прекида. Криво ми је када овако примимо гол из пенала, где Андрића самог на 15 метара удара лопта у груди па у руку. Ја више не знам ни шта је пенал. Кад те удари лопта у главу па у руку није пенал, кад те удари у груди па у руку – то је пенал. Играчи Младости су имали и грчеве и шест измена. Више је данас било прекида него кад смо ми играли против Чукаричког. Против Чукаричког је било седам минута надокнаде и било је 2:2, и био је пенал за Војводину – рекао је Лалатовић.

У току другог полувремена виђене су две спорне ситуације над Гемовићем где је судија Срђан Јовановић одлучио да не покаже на белу тачку.

– Нећу да причам о спорним ситуацијама над Гемовићем. Да ли је то био пенал или није – то сад није ни битно, и да јесте ми сад од тога немамо ништа. Екипа Младости је заслужено дошла до бода. Заиста су друго полувреме момци одиграли сјајно. Драго ми је и због Нешка Миловановића, који је иначе мој велики пријатељ и једам сјајан тренер. Жао ми је што ће се повући после ове утакмице, јер се ради о једном великом стручњаку. Мислим да ће његовим одласком Младост доста изгубити, али се надам да ће се Нешко опет вратити на лето – рекао је Лалатовић.

Иако је Војводина пред сам крај имала неколико сјајних шанси, резултат је остао непромењен и утакмица је завршена поделом бодова.

– Остаје жал због пенала. Жао ми је што смо на тако глуп начин направили пенал, али као што сам већ рекао, Младост је заслужено дошла до бода. Имали смо и ми у задњем минуту још једну стопостотну шансу, где је поред стативе прошла лопта. Кад се све сабере и одузме, заслужена је подела бодова – закључио је Лалатовић.

У наредном колу, Војводина ће на свом терену дочекати екипу Напретка, а тај меч ће се играти у петак.