Тренер Војводине Ненад Лалатовић након меча против Инђије истакао је да је задовољан игром и победом свог тима.

Војводина је заслужено славила резултатом 2:1, головима Аранђела Стојковића и Вељка Симића и тако уписала свој 17. тријумф ове сезоне.

– Честитао бих и једној и другој екипи на одличној утакмици. Инђији од свег срца желим да опстане у лиги, мој колега ради одличан посао, пратим њихове утакмице и знам да нису имали среће у појединим мечевима. Ми смо вршили висок пресинг и из тог притиска смо им одузели две лопте и постигли два гола. Имали смо још једну добру шансу у 45. минуту када је Гемовић могао да реши меч. Инђија је играла јако добро у другом полувремену и заслужено је постигла гол. На нашу срећу то су учинили неких 30 секунди пре краја, па није било времена за још један. Ми смо се у другом полувремену определили да играмо на полуконтре и контре и могу бити задовољан приказаном игром, били смо бољи за тај један гол – рекао је Лалатовић, који додаје да одмор долази у правом тренутку.

– Сада идемо на заслужени одмор, пласирали смо се у полуфинале Купа Србије, остали смо на нашој трећој позицији и остварили смо све што смо до сада зацртали. Моји играчи ће добити слободно до четвртка, имали смо неколико повреда, данас нам је недостајало три, четири стандардна првотимца што се и осетило у неком моменту. Зато желимо да се опоравимо и припремимо за све што нас чека у наставку сезоне – истакао је Лалатовић.

На питање да ли Војводина може да освоји максималних 15 бодова у наредних пет мечева против условно речено „слабијих тимова“, Лалатовић је рекао:

– Све је у фудбалу могуће, али је најтеже играти против екипа које се боре за опстанак, против момака који се боре за „голи живот“. Те екипе се боре до самог краја, оне желе да покажу свој квалитет и да не испадну из лиге. Неће нам бити нимало лако да освојимо свих 15 бодова. Идемо од утакмице до утакмице, даћемо свој максимум на свакој, али најпре желим да се одморимо – закључио је Ненад Лалатовић.

У следећем колу, за две недеље, Војводина ће такође играти на свом „Карађорђу“, а противник ће јој бити Нови Пазар.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept