Фудбалски клуб Војводина је богатији за новог спонзора. У питању је компанија „Ling mobility solutions“, која је омогућила клубу да удоми две панде. Веома интересантна кампања, о којој је више рекао оснивач компаније „Ling mobility solutions“ Миња Болесников.

– Велика је част бити део породице која се окупља око имена и бренда ФК Војводина, једног од наших најстаријих суперлигаша и клуба чији сам навијач од рођења. Као бренд који је у великој експанзији и коме су Нови Сад и покрајина дали поверење по питању наших услуга, „Ling mobility solutions“ је одлучио да подржи напоре управе ФК Војводина у стремљењу ка европском квалитету, стандардима и амбицијама у спортском смислу. Из акције „Удоми панду“, наше две панде су нашле свој нови дом у најбољем могућем клубу, за који навијамо. Надамо се да ће бити део напора управе да учини све како би играчи и запослени могли на најбољи могући начин да извршавају своје задатке. Бићемо ту за клуб да помогнемо кроз све видове подршке, али пре свега, љубављу према Војводини – истакао је Болесников.

„Ling mobility solutions“ ДОО је привредно друштво специјализовано за управљање возним парком и оперативни лизинг, основано 2014. године. То је прва новосадска кућа која се бави овом врстом услуга и једина је у Србији која нуди оперативни лизинг возила и са новосадским регистрационим таблицама. „Ling mobility solutions“ има потписане стратешке уговоре са свим водећим увозницима путничких и комерцијалних возила, те је избор бренда ствар корисника, уз адекватне савете професионалаца из „Ling“-а.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept