Предивно је било синоћ испред Владичанског двора у центру Новог Сада, где су бројни навијачи Војводине дошли да поздраве Вошине фудбалере и пруже им подршку пред почетак нове сезоне.

Уз Вошине песме и много деце у црвено-белим дресовима „старе даме“, сви присутни су са одушевљењем поздравили играче и чланове стручног штаба Војводине, који су новим клупским аутобусом дошли све до самог споменика чика Јове Змаја.

Док су чекали долазак играча, присутни су искористили прилику да се сликају са победничким пехарима из витрина ФК Војводина: два шампионска из 1966. и 1989, два пехара освајача Купа Србије из 2014. и 2020. и пехар победника Средњоевропског купа из 1977. године. Читав догађај је привукао пажњу и бројних случајних пролазника који су у том тренутку шетали центром Новог Сада, међу којима је био и значајан број страних туриста и гостију.

Наравно, много више фотографија је настало када су играчи коначно изашли из аутобуса, а осим што су разговарали и фотографисали се са својим навијачима, Вошини фудбалери су им, баш као и клупске промотерке, делили улазнице за предстојећу утакмицу против Напретка. Сви који су преузели улазницу аутоматски су стекли право да учествују у наградној игри у којој су награде четири дреса ФК Војводина, а добитници ће бити познати на полувремену утакмице против Напретка, те се још једном апелује на све да чувају своје улазнице и након уласка на стадион.

Као што су и дочекани, фудбалери Војводине су песмом и испраћени са синоћног догађаја, а центром Новог Сада је одјекивало „У Европи има један град…“, као сјајна најава подршке коју „стара дама“ очекује већ на премијери нове сезоне, у недељу у 20 часова против Напретка на „Карађорђу“.