Фудбалер Војводине Владимир Милетић продужио је данас уговор са „старом дамом“ до јуна 2025. године.

Милетић (19) је поникао у Црвеној звезди, а потом је појачао омладински тим Војводине лета 2020. године. За први тим дебитовао је у сезони 2020/21 и до сада је уписао 14 наступа за „стару даму“.

Спортски директор Војводине Марко Јовановић изразио је задовољство због овог потписа.

– Поносни смо што је Милетић продужио верност клубу, јер је у питању талентован и млади играч, уједно и омладински репрезентативац Србије. Ми од њега очекујемо да већ ове сезоне направи искорак и да нам помогне у остваривању наших циљева, које смо поставили на почетку сезоне. Он игра на позицији задњег везног и на овој последњој утакмици против Радничког за пола сата је донео нешто у нашој игри што ми од њега и очекујемо. Верујемо да ће у будућности успети да се избори и за место у стартних 11 и да добије позив и за младу репрезентацију Србије – рекао је Јовановић.

Он је додао да после овог потписа, Војводина планира још два појачања до краја прелазног рока.

– У преговорима смо са још двојицом играча, близу смо договора и надам се да ћемо данас или најкасније у понедељак да озваничимо њихове потписе – открио је Јовановић.

Владимир Милетић се  захвалио клубу на указаном поверењу.

– Драго ми је што сам потписао нови уговор и захвалан сам клубу на указаном поверењу. Очекивања у Војводини су увек велика, а доласком нове управе, она су још већа и ја ћу дати све од себе да помогнем у остваривању заједничких циљева – рекао је Милетић.