window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-130262021-1');
Званична страница ФК Војводина

Мирић: Изгубили смо контролу и то нас је коштало

Помоћни тренер Милан Мирић сматра да је Војводина изгубила контролу у другом полувремену и да је због тога испустила победу над Железничаром.

Фудбалери „старе даме“ водили су 2:0 после 15 минута, али су у финишу испустили победу и данас освојили бод против екипе из Панчева.

– Честитам Железничару на добром мечу, јер смо играли против организованог и мотивисаног противника. У првом полувремену смо показали карактер и одлучност да не дозволимо изненађење, али смо након два гола и толико пропуштених шанси, допустили противнику да се врати у другом полувремену. Из неких разлога нисмо успели да исконтролишемо утакмицу до самог краја и примили смо два брза гола која су нас коштала три бода. Иако смо у другом полувремену кренули коректно, изгубили смо идеје са којима смо кренули из свлачионице. Дефинитивно смо изгубули контролу игре у другом полувремену – изјавио је Мирић.

Он је потврдио да је Кајевић у финишу замењен из тактичких разлога, а не због повреде.

– То је била тактичка измена, јер смо јурили резултат у последњих пет минута – рекао је Мирић.

У наредном колу у недељу 12. новембра од 19.30, Војводина гостује екипи ТСЦ-а.

2023-11-05T17:43:05+01:005. новембар 2023.|
Go to Top