Досадашњи нападач Инђије Небојша Бастајић нови је члан фудбалског клуба Војводина.

Бастајић је потписао уговор на две године, а данас се прикључио екипи на припремама у Словенији и том приликом изразио задовољство због потписа за „стару даму“.

– Јако ми је драго што сам потписао за Војводину, један од наша три највећа клуба. Гледао сам утакмицу са Муром, утисци су позитивни, али још је рано за било какве прогнозе, ноге су тешке од припрема, тако да ћемо бити само бољи – рекао је Бастајић.

Он је нагласио да се није много двоумио када је стигао позив Војводине.

– Искрено све се брзо издешавало, име клуба и реномеа који има Војводина имало је пресудан утицај да прихватим понуду – истиче Бастајић, који је истакао да се подједнако добро сналази на позицијама левог крила и централног нападача.

– На тим позицијама се најбоље сналазим, али по потреби могу да играм и полушпица и десно. Најважније је да екипа побеђује и бележи што боље резултате и да будемо у врху табеле. Када будемо као тим играли добро, онда ћу и ја бити бољи – каже 30-годишњи Бастајић.

Он је прошле сезоне постигао девет првенствених погодака и нада се да ће му голгетерски учинак бити још бољи у Војводини, али да ће његов задатак бити и да пренесе искуство млађим играчима.

– Саиграчи су ме одлично прихватили, има ту нас неколико искуснијих који ћемо бити ту да помогнемо и саветујемо млађе играче. Имамо много простора за напредак – закључио је Бастајић уз напомену да није играо утакмице од последњег кола Супер лиге Србије те да ће му „бити потребно мало времена  да пронађе ритам“.

Бастајић је пре Инђије, наступао за ТСЦ, Добановце, Смедерево, Бангкок, Бежанију, Ватаниакос, Срем Јаково и Вождовац.