Досадашњи капитен Војводине Немања Човић (30) отпутовао је у Кину, где је потписао уговор са тамошњим друголигашем Куншаном.

Он ће тако наставити каријеру у овој великој азијској земљи, а током минулог викенда се опростио од својих сада већ бивших саиграча.

– Иза мене и Воше су лепе две и по, скоро три године и овај период ће ми увек остати у лепом сећању. Желим да се захвалим свим својим саиграчима, тренерима, екипи, јер без њих не бих ни ја ништа постигао. Хвала и навијачима на свему, на подршци и надам се да ће се сви заједно радовати успеху на крају сезоне. Воши желим да и ове године избори Европу и да буде увек у врху српског фудбала, где јој је и место – рекао је Човић.

Он је за Војводину одиграо укупно 80 утакмица, на којима је постигао 23 гола и остварио четири асистенције, те био важан део тима који је 2020. године освојио други Куп Србије у клупској историји. Од стране навијача са сајта „fkvojvodina.com“, изабран је за најбољег играча Војводине у сезони 2020/21, а исто признање му је припало и од Клуба пријатеља ФК Војводина за календарску 2021. годину.

Свом сада већ бившем капитену, фудбалски клуб Војводина се захваљује на свему што је пружио у црвено-белом дресу и жели му много среће и успеха у наставку каријере.