Голман Војводине Никола Симић истиче да све иде у правом смеру на старту припрема за сезону 2021/22.

„Стара дама“ има велике амбиције и у новој сезони, а Симић истиче да је обавеза пласман у Европу и наредне сезоне и да Воша учини све да и овог лета направи што боље резултате у квалификацијама за Лигу конференције.

– Очекивања су увек иста, амбиција мора да буде нови пласман у Европу, али идемо корак по корак. Тек смо почели припреме, другачији је систем рада, али већ имамо утисак да смо одавно заједно, све иде у правом смеру – изјавио је Симић.

Поред промене на клупи, коју је сада преузео Славољуб Ђорђевић, дошли су и Александар Буснић и Душан Стевановић.

– Свиђа нам се систем рада код новог тренера, мислим да ћемо имати конкурентну екипу. Екипа је доживела одређене промене, али и те млађе играче који су сада са нама, познајемо од раније и нема неких непознаница. Новајлије су се брзо уклопиле, биће нам од великог значаја и верујем да ћемо бити још бољи – истиче Симић.

Војводину на старту квалификација за Лигу конференције очекује двомеч са литванским Паневежисом, а први меч на програму је за нешто више од месец дана.

– Нисмо још увек анализирали ривала, мислим да имамо довољно времена да у наредном периоду видимо које су њихове врлине и мане. Мислим да смо добро прошли на жребу и да имамо шансе да прођемо. Ипак, нећемо полетати, поштујемо сваког ривала, најпре да се добро припремимо и да сви будемо здрави – закључио је Никола Симић.