У Српском народном позоришту, у клубу „Трема“, уз присуство бројних пријатеља клуба и новинара, одржан је традиционални новогодишњи коктел ФК Војводина.

Присутнима се обратио председник „старе даме“ Драгољуб Збиљић, који се свима захвалио на присуству и пожелео им добро здравље у 2023. години.

– У име ФК Војводина морам да вам кажем да ми је данас пуно срце, када видим колико нас овде има. Ту су наши кошаркаши, одбојкаши, рукометаши, атлетичари, рвачи и бројни чланови осталих клубова Спортског друштва Војводина. Овом приликом желим и да вам кажем да спорт одавно није само резултат на терену, јер спорт су и друштвене поруке, а једна од таквих је скуп нас овде данас. То је наша порука – „ми смо једно, то је наша снага“. Желим и да се захвалим свима који су допринели да потпуно консолидујемо ФК Војводина. После само неколико месеци ми смо правно и финансијски стабилни и сада је преостало да све добре ствари преточимо и на терен. Момци, ја верујем из свег срца у вас и сигуран сам да ћемо до краја ове сезоне обезбедити Европу, а онда од наредне идемо још даље. Желим свим присутнима срећне Божићне и новогодишње празнике, да будете здрави, срећни и успешни и да се заједно радујемо новим победама – рекао је председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић.

Међу присутнима су, осим поменутих представника осталих клубова СД Војводина, били играчи и чланови стручног штаба ФК Војводина, као и млађи и старији ветерани, бројни новинари и пријатељи клуба, те се у свечаном тону могла осетити права празнична атмосфера и јединство бело-црвене боје.

Такође, након свечаног дела и говора, присутнима су уручени и традиционални новогодишњи календари.