Фудбалски клуб Војводина у среду 4. октобра одржао је отворени тренинг на стадиону Фрушка гора у Руми, где су и дечаци и девојчице од 2011. до 2016. годишта имали прилику да покажу свој фудбалски таленат и изборе место у омладинској школи Илија Пантелић.

Интересовање за Вошин отворени тренинг је било велико, па се тако на њему појавило око 150 деце из Руме и околине, који су се сјајно провели и показали бројне таленте и вештине на терену.

 

За срдачно и топло гостопримство били су задужени представници Фудбалског савеза Руме и домаћина ФК Фрушка гора, а као знак захвалности представници Омладинске школе Илија Пантелић уручили су им поклоне у виду лопти, реквизита и опреме.
ФК Војводина им се овом приликом захваљује на искреној и пријатељској добродошлици и сарадњи. Фудбалски клуб Војводина се такође захваљује и свој деци која су узела учешће на отвореном тренингу „старе даме“, а све оне који то прекјуче нису били у прилици да учине, сигурно ће обрадовати вест да је ово била тек једна у низу Вошиних активности овог типа.