Омладинци Војводине победили су екипу ИМТ-а резултатом 1:0 (0:0), у 19. колу Омладинске лиге Србије.

У ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелац јединог гола био је Бјелајац у 82. минуту (п).

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Борак, Хромиш, Букинац, Чутовић, Павић, Трнинић, Ковачев, Пиваш, Бјелајац, Сукачев, Костадиновић. Играли су још: Јањић, Павловић, Ромић, Ђурђевић, Крачун.

ИМТ: Војводић, Гајинов, Игве, Обекпа, Тешановић, Бековић, Крстић, Караман, Чарлс, Чолић, Укачукву. Играли су још: Ваневски, Ивовић, Амановић, Кенеди, Ристић, Огњеновић.

Прва прилика на утакмици је виђена у 12. минуту, а имали су је играчи ИМТ-а. Са петнаестак метара искоса је шутирао Караман, али је лопта отишла ван оквира гола Војводине. Након тога, игра се углавном одвијала на средини терена, да би у 53. минуту гости били још ближе поготку.

После слободног ударца са десне стране, лопта је дошла до Крстића, који је снажно шутирао са око 18 метара искоса, али је лопта погодила пречку. Гости су нову добру шансу имали у 63. минуту, када је Бековић шутирао са десетак метара искоса, али је Борак одбранио.

На другој страни, Воша је из практично своје прве праве прилике дошла у вођство и то из једанаестерца у 82. минуту. Сукачев је одлично прошао по левој страни и одиграо пас до Пиваша, који је оборен у шеснаестерцу, а судија Никола Бикић из Зрењанина је показао на белу тачку.

Сигуран извођач пенала је био Бјелајац, који је послао лопту у рашље и тако донео предност црвено-белима.

До краја меча више није било прилика, па је тако утакмица завршена минималном победом Војводине.