Након што су јуче слетели у Анталију и сместили се у хотел „Titanic Deluxe Golf Belek“ у Белеку, фудбалери Војводине данас поподне су одрадили први тренинг на овим припремама и то у теретани.

По плану који је био предвиђен, требало је да црвено-бели још јуче поподне истрче на терен у склопу хотелског фудбалског центра, међутим, од тог плана се одустало, с обзиром на то да им је на аеродрому „Никола Тесла“ остало више од половине пртљага и опреме коју су планирали да понесу, што им је у значајној мери онемогућило планирани рад.

Подсетимо, Воша је у Турску допутовала чартер летом заједно са екипама Чукаричког, Новог Пазара и Младости ГАТ, па су из „Air Serbia“ поручили да једноставно није било могуће утоварити сву жељену опрему, јер у авиону није било довољно места, а исти проблем имале су и остале екипе из Србије које су претходних дана допутовале у Турску.

Било је најављено да ће ствари чланова Вошине експедиције стићи данас пре подне, али због лошег времена, нови лет ка Анталији је отказан, па је опрема црвено-белих стигла тек у предвечерњим сатима.

У сваком случају, то није омело фокусираност и мотивисаност Вошиних фудбалера, који су данас у теретани пажљиво пратили инструкције кондиционих тренера, проф. др Марка Стојановића и Александра Котрљановића, уз повремене савете и од стране тренера Милана Раставца и осталих чланова стручног штаба, а на терен ће по први пут истрчати вечерас у 19 часова по локалном времену, када ће одрадити тренинг у хотелском фудбалском центру.

Црвено-беле сутра очекује прва утакмица на овим припремама, а ривал ће им, од 13 часова по српском времену, бити екипа Пакша из Мађарске. Утакмица ће се играти у фудбалском центру „Titanic Deluxe Golf“ и биће уживо преношена на „Youtube“ каналу ФК Војводина и Новосадској телевизији.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept