Секција ветерана ФК Војводина, дан након прославе 110. рођендана „старе даме“, упутила је јавну поруку подршке за екипу Божидара Бандовића.

Поштовани,

Секција ветерана ФК Војводине, овим путем изражава непоколебљиву подршку клубу у настојању да се превазиђе резултатска криза. У потпуности разумемо притисак јавности и разочарање верних навијача и ми смо некада пролазили кроз такве периоде, али захваљујући слоги и јединству успевали смо да надјачамо све изазове и дођемо до нових успеха.

У оваквим тренуцима открива се прави карактер тима. Оваква искушења нису знак слабости, већ прилика за јачање. Шампиони настају само у борби.

Свака утакмица је показатељ вашег труда и одлучности да часно представљате црвено-беле боје. Будите достојни значаја дреса који носите, увек се сећајте да су људи гинули за идеју нашег клуба.

Као ветерани који су искусили победе и горке поразе, пружамо вам охрабрење и подршку. Будите сложни на терену, ваши играчки квалитети су довољни да можете да победите било који тим у нашој лиги.

Запамтите, резултатски неуспеси су привремени, само ако покажете одлучност и упорност, а онда ће се победе ређати једна за другом.

Од наших седих глава добићете подршку и поверење. Позивамо и све навијаче да дођу у петак да ношени песмом са трибина преломимо сезону и кренемо у бој за Европу.

Само напред Војводина!