Фудбалски клуб Војводина обавештава своје навијаче и све љубитеље фудбала да ће продаја улазница за реванш меч другог кола квалификација за Лигу конференције између Војводине и Паневежиса, који ће у четвртак, 29. јула, са почетком у 20 часова бити одигран на стадиону „Карађорђе“, званично почети у уторак.

Улазнице по цени од 500 (запад) и 300 динара (исток) продаваће се по следећем распореду:

Уторак: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од девет до 19 часова;

Среда: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од девет до 19 часова;

Четвртак: на благајни између јужне и западне трибине „Карађорђа“, од 16 часова до почетка меча моћи ће да се купе улазнице за запад; на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), од 16 сати до почетка меча моћи ће да се купе улазнице за исток.

Улазнице за север моћи ће бесплатно да се преузму, а тачно време и место преузимања улазница за север биће саопштено накнадно.

У складу са важећим мерама за сузбијање ширења корона вируса, за сваку трибину ће у продају бити пуштен број улазница који одговара половини укупног капацитета те трибине, а једна особа моћи ће да купи максимално три улазнице.

Капије стадиона биће отворене два сата пре почетка утакмице, а фудбалски клуб Војводина позива све гледаоце да на време обезбеде своју улазницу и раније уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве приликом уласка, као и да свој клуб бодре спортски и у духу фер-плеја, избегавајући било какво недолично и неприкладно понашање.

Такође, ФК Војводина апелује на све посетиоце да током боравка на стадиону „Карађорђе“ носе заштитну маску и одржавају предвиђену социјалну дистанцу.