Тренер Војводине Ранко Поповић и везиста Дејан Зукић оптимисти су пред градски дерби са екипом РФК Нови Сад 1921.

Дерби Новог Сада на програму је у среду од 19 часова у шеснаестини финала Купа Србије, а Поповић сматра да на оваквим мечевима нема фаворита.

– Заиста је лепо када се догађају овакве ствари, када постоји један градски дерби, један ривалитет, али пре свега поштовање између клубова и нас актера. Било би лепо да сви будемо на нивоу онога што се очекује од нас и што имена клубова изискују. Не постоји категорија ни место на табели када су овакве утакмице у питању и то није флоскула, једноставно, када је градски дерби, ту је ствар карактера и престижа, све стаје у 90 минута и падају све баријере и све што важи у првенству, на једној утакмици важи само моменат, инспирација и да си ту када треба. Ја се надам да ћемо то бити ми. Војводина јесте фаворит и не бежимо од те улоге, али то морамо да оправдамо на терену. И то очекујем од мојих момака, да буду на висини задатка и да буду у рангу реномеа клуба који представљају – рекао је Поповић.

Дејан Зукић је такође истакао да су најтеже унапред добијене утакмице.

– После две деценије ривалство и Војводине и Новог Сада је поново на терену и ми желимо да се што боље припремимо и одморимо после јучерашњег меча. Најтеже су те утакмице унапред добијене на папиру, јер то треба потврдити и оправдати и на терену. Нећемо допустити да нас завара што је Нови Сад ранг испод нас, желимо да уђемо 100% фокусирани, јер ако не пружимо максимум, биће нам много теже – истакао је Зукић.

Утакмица РФК Нови Сад 1921 – Војводина на програму је у среду у 19 часова, уз директан пренос на каналу Арена спорт 3.

Што се тиче продаје карата, до 31. октобра можете купити на стадиону РФК Нови Сад (Руменачка 152) сваки дан у периоду од 9 до 14 часова и од 17 до 20 часова. Карте на дан утакмице можете наћи на благајнама стадиона „Карађорђе“, по следећим ценама:

Исток: 200 РСД
Запад: 200 РСД
Југ: 100 РСД
Север: 100 РСД

НАПОМЕНА: Северна трибина резервисана је искључиво за наше навијаче, док су на западној трибини за наше навијаче и симпатизере отворени улаз број 5 и 6.

Сав сакупљени новац од продаје карата биће уплаћен за лечење девојчице Заре Урукало.