Тренер Војводине Ранко Поповић жели да његова екипа настави у истом ритму и у наредној утакмици против Железничара.

Фудбалери „старе даме“ у недељу дочекују у 14. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

– Утакмица је важна као и свака, али ова има специфичну тежину, јер је противник везао две победе, променили су тренера и систем игре. Уз сво поштовање према њима, али ми морамо да останемо фокусирани на оно што ми радимо. Екипа расте из меча у меч и види се течност у игри и препознају се детаљи онога што радимо. Волео бих да будемо на нивоу фокуса као против Новог Сада, где 90 минута нисмо престајали да мислимо на победу и да је тражимо. То је нешто чему ћемо да тежимо – рекао је Поповић.

Он је потврдио да на овој утакмици неће моћи да рачуна на Нормана Кембела и Матеуса Индија.

– Нажалост, има повређених, то не може да нас заобиђе. Сигурно не можемо да рачунамо на Матеуса и на Кембела. Ово је прилика за неког новог, као што је био Милетић у прошлој утакмици. Он је играо добро, али смо морали да га заменимо не зато што је одиграо лошије, већ није имао снаге и хватали су га грчеви. Сваки играч нам је важан и сваки мора да буде спреман када заигра. Шансу коју је добио није утакмица, то је сваки тренинг, а награда за све што раде на тренингу су мечеви. И то су стереотипи које треба да променимо, јер сваки играч сваки тренинг треба да види нову прилику да се докаже и да за то буде награђен. Свиђа ми се амбијент и пре и после утакмице, тако да се надам да ћемо наставити у истом ритму, јер је то предуслов за велике ствари – нагласио је Поповић.

Тренер Воше одговорио је и на питање о тежем распореду противника после Железничара, када су редом ривали – ТСЦ, Црвена звезда и Партизан.

– Ја не знам какав је твој папир, на мом је сада најтежи противник Железничар, а о свим оним другима ћемо причати касније. Наредни ривал је најважнији и ако га прескачемо, упашћемо у рупу из које ћемо се тешко извући. Ако добијемо Железничар, а потрудићемо се, ми онда улазимо јако добро у све оно што нас после чека и желим да тако и играчи размишљају, корак по корак – закључио је Ранко Поповић.

Карте за утакмицу између Војводине и Железничара могу се купити на дан утакмице на благајни стадиона. Карте за запад биће 800 динара, а за север 300 динара. Улаз на источну трибину је БЕСПЛАТАН за све оне који дођу у Вошиним обележјима.