Тренер Војводине Ранко Поповић сматра да је лошија игра до првог примљеног гола утицала на крајњи исход у дербију са Партизаном.

Фудбалери „старе даме“ изгубили су данас од Партизана у Хумској резултатом 3:1, а Поповић верује да је његова екипа могла да игра много боље у првом полувремену.

– У првом полувремену смо били премало активини за оно што ми хоћемо да играмо. Није нас било много, Партизан је пружио више, а ми смо почели да играмо тек после примљеног гола. Нажалост, после тешке утакмице са Црвеном звездом дошао је одмах Партизан и креирао са неки амбијент да Војводина игра за неког, а Војводина није неки тим који игра за некога, већ за себе. Војводина није ништа мањи клуб од Звезде и Партизана, уз сво поштовање, они имају више титула него ми, али имамо и ми довољно реномеа. Оно што смо приказали после 1:0 требало је да играмо од почетка, имали смо неколико шанси после 1:1, али нисмо их искористили. Честитамо Партизану, а ми ћемо опет покушати да исправимо грешке које су нас и данас коштале пораза – рекао је Поповић.

У наредном колу Војводина дочекује Напредак, а пре тога, у среду се састаје са екипом Младости ГАТ у осмини финала Купа Србије.