Тренер Војводине Ранко Поповић поносан је после игре своје екипе и са играчем мање, али и за све што је доживео на „Карађорђу“ ове јесени.

Фудбалери „старе даме“ изгубили су вечерас од Вождовца са играчем мање резултатом 3:2, а Поповић је после меча честитао домаћину на победи.

– Била је ово чудна утакмица. Вождовцу честитке на победи, али и на игри и свему ономе што раде као клуб, пре свих мом пријатељу Марку, екипи и управи. Ми смо прво полувреме играли са два играча мање, друго без једног, пропустили смо много тога. Aли смо показали да можемо и умемо да играмо фудбал када радимо оно што треба да радимо, чак и када имамо играча мање. Нажалост, већи део утакмице играли смо без неких играча – рекао је Поповић.

Он је потом потврдио да неће бити у Војводини у другом делу сезоне.

– Војводина увек има планове, ја, нажалост, нећу бити ту. Али, хоћу да кажем, ово што сам ја доживео у овом клубу, желим да сваки тренер у Србији осети, барем део тога. Ту подршку од председника, сарадњу са директором, свакодневни живот са свим људима у клубу и играчима… Била ми је велика част и привилегија што сам био део овог колектива и ако сам могао било чиме да допринесем за неки бољитак, онда сам пресрећан – закључио је Ранко Поповић.