Фудбалери Војводине поражени су у Новом Пазару са 3:1 у оквиру 11. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Једини стрелац за Војводину био је Алекса Вукановић у 82. минуту.

Екипе су наступале у следећим саставима:

Нови Пазар: Мирковић, Лазић, Аземовић, Сисе, Флоро, Ергелаш (од 80. Шћеповић), Чирјак, Милојевић (од 64. Аземовић) , Богдановски (од 64. Адешина), Љајић (од 80. Сума), Голијанин (од 32. Караклајић).

Војводина: Царевић, Лазаревић (од 59, Јеличић), Росић, Црномарковић (од 46. Кембел), Букинац, Милосављевић, Индио, Радуловић (75. Бутраковић), Зукић, Малбашић (од 82. Вукић), Ивановић  (од 59. Вукановић).

Прву озбиљнију ситуацију, Војводина је креирала у трећем минуту када је захваљујући притиску екипа Ранка Поповића дошла до поседа. Филип Малбашић је повукао и послао прејак пас за Андрију Радуловића који се лепо убацивао, али није добио употребљиву лопту. На другој страни, Адем Љајић је покушао да савлада Царевића, али то није био прецизан ударац. Воша је имала солидну ситуацију и у деветом минуту када је после корнера Андрије Радуловића, главом покушао Ђорђе Црномарковић.

Неколико тренутака касније, због убацивања пиротехничких средстава на терен од стране домаћих навијача, утакмица је, од стране арбитра Срђана Јовановића, прекинута у осмом минуту. Око сат времена трајала је пауза, да би Јовановић означио наставак сусрета. Играо се 14. минут када је Радуловић са левог бока тражио Малбашића у срцу шеснаестерца, али како он није успео добро да захвати лопту она се нашла на другој стативи код Михаила Ивановића чији ударац ипак завршава у наручју голмана Мирковића.

Наредни изазов за Мирковића догодио се у 25. минуту када је Милосављевић снажно шутирао са око 25 метара, да би она на путу ка голу закачила Сисеа и умало преварила голмана Новог Пазара. До краја првог полувремена, Нови Пазар је припретио преко акције у којој су учествовали Љајић, Богдановски и Ергелаш, али Царевић се није суочио за већим проблемом.

На почетку другог полувремена, Поповић је у игру увео Нормана Кембела уместо Црномарковића на чије се место спустио Индио, док је Кембел деловао по левом крилу где је најагилнији. Иако је Војводина била конкретнија у тим тренуцима, Нови Пазар је ипак био тај који је у 56. минуту стигао до вођства преко снажног и прецизног ударца Флора искоса са леве стране.

На терену су се за Новосађане нашли још и Алекса Вукановић и Игор Јеличић уз жељу Поповића да унесе додатну енергију у екипу. Тренер Воше је у последњих 15 минута шансу дао и момку који има тек 17 година Михајлу Бутраковићу. Тада је Нови Пазар још једном припретио, али је Царевић оставио свој тим у игри. Но, то није могао да учини у 77. минуту када му је, такође Караклајић, постигао погодак уз доста среће јер је његов ударац погодио Индиа и променио правац за 2:0.

Кренула је Војводина на све или ништа и то је донело наду. Млади Бутраковић је био одличан у дуелу, продоран, центрирао је ка Вукановићу који уз мало среће долази до лопте и погађа у 82. минуту за 2:1. Ипак, врло брзо Адешина добија пас у простор и истрчава сам на Царевића који овог пута није имао никакве шансе за коначних 3:1 у 85. минуту.

Серија од две победе Воше се завршила, а након репрезентативне паузе, 21. октобра, Војводина на „Карађорђу“ дочекује Радник из Сурдулице.