На последњој првенственој утакмици против Младости, која је у суботу одиграна на „Карађорђу“, фудбалски клуб Војводина је организовао хуманитарну акцију за помоћ породици свог преминулог навијача Драгана Главића, односно његовој супрузи Данијели, која болује од рака, и синовима Николи, Филипу и Александру, тако што је одлучено да им буде прослеђен сав приход од продаје улазница са овог меча, као и добровољни прилози које су гледаоци могли да оставе приликом уласка на стадион.

Пред почетак данашње конференције за новинаре на „Карађорђу“, организоване поводом предстојећег меча између Радника и Војводине, капитен „старе даме“ Стефан Ђорђевић уручио је Данијели Главић додатну своту новца коју су сакупили Вошини фудбалери и чланови стручног штаба, па је тако за ову сврху сакупљено укупно 485.000 динара.

Такође, Данијели и њеним синовима су такође поклоњени дресови и сезонске улазнице ФК Војводина, а она је за све учињено изразила велику захвалност фудбалском клубу Војводина и његовим навијачима, поносно напоменувши да су у њеној породици сви искрени војводинаши и да су њени синови уједно чланови пливачког клуба Војводина.

Фудбалски клуб Војводина се још једном захваљује свима који су добровољним прилозима показали своју хуманост, као и медијима који су најавом и извештавањем о овој акцији такође помогли да се сакупи што већи износ новца.

Акција прикупљања помоћи и даље траје, па се позивају сви који су у могућности да помогну уплатом на рачун 160-5500100600758-61 (Данијела Главић, банка Интеса).