Поштовани представници медија,

Позивамо вас да пошаљете своје захтеве за акредитовање за меч полуфинала Купа Србије између Војводине и Партизана, који ће у среду, 21. априла, са почетком у 19:05 часова, бити одигран на стадиону „Карађорђе“.

Захтев за акредитовање мора бити послат на званичном меморандуму медија, потписаном и печатираном од стране уредника, и то на мејл адресу „pr@fcvojvodina.co.rs“.

Као и до сада, у захтеву за акредитовање је потребно навести име и презиме новинара/фоторепортера/сниматеља за којег се тражи акредитација, као и која врста акредитације је потребна (прес или фото).

Услед ограниченог дозвољеног броја присутних у новинарској ложи стадиона „Карађорђе“, ФК Војводина задржава право да ограничи број издатих акредитација по редакцији, како би што више медија било у прилици да извештава са овог меча.

Рок за пријем захтева је уторак, 20. април, до 15:30 часова. Захтеви пристигли након истека овог рока, као и захтеви који нису послати у складу са горе наведеном процедуром, неће бити узети у разматрање.

Сви медији који буду акредитовани за овај меч, о томе ће бити обавештени путем мејла најкасније у среду, 21. априла, до 12 часова.