Grbovi FK Proleter i FK Vojvodina

 

U šestom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine večeras igraju protiv ekipe Proletera na „Karađorđu“.

Tekstualni prenos meča od 20 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sastavima:

Proleter: Vesić – Andrejević, Lumbulić, Plavšić, Čović – Mirosavljev, Novaković, Čolović, Ćuković – Bukorac, Tanasin.

Vojvodina: Rockov – Stojković, Graovac, Đorđević, Antić – Zlomislić – Milojević, Đurić, Mesarović, Vinsent – Fofana.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 3.500 gledalaca.

7. minut: Vojvodina je imala prvu priliku na utakmici. Uz desnu aut liniju, Vinsent je uspeo da oduzme loptu Ćukoviću i potom odigra pas do Đurića, koji je šutirao sa oko 15 metara, ali je lopta otišla preko prečke.

9. minut: U kontranapadu Proletera, Novaković je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla pored gola.

14. minut: Tanasin je ubacio loptu u šesnaesterac Vojvodine, gde ju je prihvatio Čović i potom šutirao sa oko 11-12 metara, ali je Rockov odbranio.

16. minut: Izvršena je prva izmena u timu Vojvodine: zbog povrede, teren je napustio Damir Zlomislić, a ušao je Lazar Arsić.

22. minut: Mirosavljev je šutirao sa oko 18 metara, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla van okvira gola.

24. minut: Lumbulić je šutirao sa oko 40 metara, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

25. minut: I Čović je šutirao sa oko 23-24 metra, ali je i on slabo zahvatio loptu, koja je ponovo otišla van okvira gola.

26. minut: Arsić je šutirao sa oko 25 metara iskosa, ali je lopta otišla visoko preko gola.

27. minut: Mirosavljev je, u duelu sa Đorđevićem, prihvatio loptu na oko 25 metara od gola Vojvodine, zadržao je i potom lepo proigrao Ćukovića, koji je šutirao sa desetak metara iskosa, ali je lopta otišla pored gola.

40. minut: Arsić je šutirao sa oko 30 metara, ali je lopta otišla preko prečke.

41. minut: Nakon centaršuta Čovića sa desne strane, Đorđević je glavom pokušao da izbije loptu, ali je ona došla samo do Novakovića, koji je šutirao iz prve sa petnaestak metara iskosa, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

45. minut: Posle kornera za Vojvodinu, Antić je šutirao sa oko 30 metara, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

47. minut: GOL! Vojvodina je povela sa 0:1. Posle kornera za Proleter, Mesarović je povukao kontru i prešao preko skoro čitavog terena, da bi mu na oko 25 metara od gola loptu iz nogu izbio neko od igrača Proletera. Međutim, ona je došla samo do Vinsenta, koji je pratio akciju i istrčao sam ispred Vesića, a potom ga zaobišao i sa tri-četiri metra pogodio nebranjenu mrežu.

58. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Vojvodine: izašao je Ismael Fofana, a ušao Damjan Gojkov.

61. minut: Vinsent je oduzeo loptu protivniku na oko 30 metara od gola Proletera i dodao je do Mesarovića, koji je šutirao, ali je lopta prošla pored stative.

63. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Proletera: izašao je Slobodan Novaković, a ušao Uroš Stamenić.

66. minut: Čović je uspeo da dođe do lopte na samoj gol liniji i doda je do Mirosavljeva, koji je šutirao sa oko dva metra gotovo iz mrtvog ugla, ali je Rockov skrenuo putanju lopte u korner.

67. minut: Stamenić je centrirao u šesnaesterac, gde je Mirosavljev uputio udarac glavom sa oko četiri metra, ali je lopta otišla preko gola. Takođe, zbog međusobnog raspravljanja i odgurivanja, žute kartone dobili su Nikola Antić iz Vojvodine i Nemanja Čović iz Proletera.

73. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Proletera: izašao je Stefan Bukorac, a ušao Strahinja Krstevski.

80. minut: U skladu sa svojim najavama pre meča, navijači Vojvodine su napustili stadion. Takođe, izvršena je i treća izmena u timu Proletera: izašao je Stefan Čolović, a ušao Strahinja Jovanović.

88. minut: Korner za Vojvodinu je izveo Arsić, golman Vesić je pokušao da uhvati loptu, ali mu je ona ispala i došla do Mesarovića, koji je šutirao sa oko 12-13 metara iskosa, ali je lopta otišla nekoliko centimetara iznad prečke.

89. minut: Ćuković se driblingom oslobodio Gojkova i šutirao sa oko 20 metara iskosa, ali je Rockov uhvatio loptu.

90. minut: Zbog prigovoranja sudiji, žuti karton u ekipi Proletera dobio je Milan Mirosavljev. Takođe, izvršena je treća izmena i u timu Vojvodine: izašao je Aleksandar Mesarović, a ušao Nikola Gajić.

93. minut: Tanasin je ubacio loptu u šesnaesterac Vojvodine, gde je Stamenić sa oko 11-12 metara uputio udarac iz prve, ali je Rockov uhvatio loptu.

Utakmica je završena.