Дан након победе над Пакшом у првој пријатељској утакмици на припремама у Белеку, фудбалери Војводине данас пре подне су поново истрчали на терен фудбалског центра „Titanic Deluxe Golf“ и одрадили тренинг који је трајао скоро два сата.

Пред почетак тренинга, шеф стручног штаба Војводине Милан Раставац је окупио играче и указао им на оно што није било добро на утакмици против Пакша, са циљем да се уочени недостаци исправе на наредним мечевима, како би екипа спремно дочекала други део сезоне и наставак борбе за бодове.

Након тога, кондициони тренери проф. др Марко Стојановић и Александар Котрљановић су играчима давали инструкције за вежбе снаге и загревања, а потом су, подељени у два тима и играјући једни против других, фудбалери радили на тактичким поставкама и идејама у фази напада и одбране, односно на ономе на чему највише инсистира Милан Раставац, а то су што бржа игра и што једноставнији начин за стварање конкретних прилика пред голом противника.

Одвојено од осталих саиграча, тренирао је једино Вук Богдановић, који се опоравља од операције стопала, док је поштеду стручног штаба за данашњи тренинг добио везиста Урош Николић.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept