Тренер Војводине Драган Радојичић сматра да је пораз од Црвене звезде био превисок и нада се да ће се његова екипа до краја сезоне борити, јер нема шта да изгуби.

Фудбалери „старе даме“ изгубили су данас од Црвене звезде резултатом 0:3, а Радојичић је после утакмице истакао да су прекиди поново били кобни по његов тим ове сезоне.

– Честитам Црвеној звезди на заслуженој победи. Мислим да смо били конкурентни у игри, онолико колико смо могли против најбоље екипе у земљи. Али, када примиш у другом минут онакав гол из прекида, а то је Војводини 21. на тај начин ове сезоне, онда је било све додатно теже. Вежбали смо на стотине и стотине прекида, радили на томе да ми будемо опаснији из истих по гол ривала, а онда опет примимо такав погодак и то одмах на почетку. Код другог гола смо изгубили лопту на половини, оставили смо превише простора и напад Звезде два на четири, а трећи погодак не треба ни коментарисати. Све те лоше ствари прихватам на себе и окрећемо се наредној утакмици. Урадићемо све да подигнемо момке, јер они имају квалитет. Имали смо у два наврата опасне покушаје преко Зукића, могли смо да се вратимо и да учинимо меч неизвеснијим. Сматрам да је резултат превисок, али не желим да умањујем заслужену победу Црвене звезде. Ми морамо да останемо позитивни, одмах после меча одржао сам ко зна који састанак са екипом и рекао им да морамо да гинемо сви заједно до краја и да одиграмо храбро и мушки, јер немамо шта да изгубимо, а можемо много да добијемо – рекао је Радојичић.

Након меча са Црвеном звездом, Војводина у наредна два гостује екипи Партизана у Супер лиги, а потом и у полуфиналу Купа Србије.