Тренер Војводине Драган Радојичић очекује добру утакмицу своје екипе, иако предстојећи дуел са Чукаричким нема резултатски значај.

„Стара дама“ је остала без шансе да се домогне Европе, док је Чукарички осигурао треће место, али Радојичић жели озбиљан приступ својих играча до самог краја.

– Очекује нас утакмица без такмичарског значаја, и за нас и за Чукарички. Ипак, имамо обавезу и према нашим навијачима и према свима да изађемо и да се боримо за овај дрес до последње секунде. Ми хоћемо добар резултат, као и против Партизана, против кога смо одиграли два различита полувремена. У првом смо имали опет тај невероватан псиихолошки пад, а у другом као да сам извео на терен праву европску екипу. Толико смо правили грешака ове сезоне, то нас је коштало пласмана у Европу. Ускоро ћу завршити комплетну анализу како смо примали голове и шта све нисмо дали и онда ће свима бити јасно шта смо пропустили. Када то кажем, не кривим ниједног јединог играча. Остаје нам да ове две утакмице одрадимо максимално професионално и тако ће бити докле год сам ја тренер – рекао је Радојичић.

Он је најавио и могућу промену на голу, као и у свим линијама тима до краја сезоне.

– Биће промена у тиму, већу минутажу добиће бонус играчи, који су играли и до сада, али сада хоћемо да видимо на кога можемо више да рачунамо у будућности. Имамо голмана Пушкића и ако се опорави, он ће добити шансу, морамо да идемо по неком реду. То нам је у плану, али видећемо још – каже Радојичић.

Тренер Воше сматра да је упркос лошијим резултатима, његов тим показао да има квалитет, да жели да игра нападачки фудбал и да се то неће променити.

– Квалитет наше игре није био споран и када нисмо правили резултате, али смо „пуцали“ и примали олако голове. Очекујем дисциплиновану и озбиљну игру, као и до сада, немамо много тога да променимо. Ако погледате статистику наших најубојитијих играча, као и када погледате како смо примили играче. Ја ћу стајати увек иза својих играча, али то су чињенице на које не можемо да утичемо – закључио је Радојичић.

Утакмица Војводина – Чукарички на програму је у недељу у 16.30, а улаз на стадион „Карађорђе“ биће бесплатан.