Фудбалски клуб Војводина обавештава јавност да је данас споразумно раскинута сарадања са стручним штабом на челу са Миланом Раставцем.

Фудбалски клуб Војводина на челу са председником Драгољубом Збиљићем захваљује се Милану Раставцу и његовом стручном штабу на сарадњи и свему што су учинили за наш клуб у тешком тренутку, од почетка ове сезоне. Милану Раставцу и његовим помоћницима, ФК Војводина жели све најбоље у наставку каријере.

Истовремено, председник Драгољуб Збиљић, генерални директор Душан Бајатовић и Управни одбор одлучили су да нови шеф стручног штаба Војводине буде Радослав Батак.

У питању је бивши играч Војводине, који је бело-црвени дрес носио од 1997. до 2003. године и у том периоду уписао 74 наступа, а такође је био и капитен „старе даме“. Такође, он је током 2017. године већ седео на клупи Војводине, од 23. априла до 30. јуна.

Осим Радослава Батака, чланови стручног штаба биће Милан Степанов, Душан Бајић и Никола Ковачевић, док ће кондициони тренер бити Александар Јованчевић.

Радослав Батак као шеф стручног штаба и његови сарадници потписали су уговоре до 31. маја 2024. године.