Тренер омладинаца Војводине Александар Радуновић задовољан је радом и играма своје екипе од како је преузео тим и истакао да се нада позитивном резултату у дербију са Црвеном звездом.

Радуновић је омладинце Војводине преузео у јануару, а под његовом палицом „стара дама“ уписала је три победе. Најтежи тест следи у суботу од 13 часова када ће његов тим гостовати Црвеној звезди.

– Идемо да покажемо своје најбоље лице, да видимо где смо у овом моменту. Играмо против једног од најбољих тимова у лиги, уз нас, Партизан, Бродарац и Чукарички и желимо да покажемо свој максимум. Сигуран сам да у том случају резултат неће изостати – истакао је Александар Радуновић и додао:

– Од како сам преузео екипу, у јануару, одиграли смо прва три кола, везали смо три победе и због тога сам задовољан. Игра може и мора да буде на вишем нивоу, али генерално сам задовољан овим делом од како сам ја ту. Пред овим момцима је лепа будућност, вредно тренирају и само треба тако и да наставе – нагласио је Радуновић.

Он је посебно поздравио потез клуба што ће током следеће недеље, тачније у среду, петорица омладинаца потписати професионалне уговоре.

– То је одлично за све, пре свега за клуб и за те момке. То је знак да клуб у блиској будућности озбиљно рачуна на њих. Такође, то треба да буде додатни подстицај и мотив за све омладинце и млађе играче и мислим да то само позитивно утиче на наш даљи ради. Ти потписи су још једна потврда у низу да се у Вошиној школи добро ради. Уз неке ствари које ћемо подићи на виши ниво, сигуран сам да ће у будућности још већи број играча бити првотимци Војводине – уверава Радуновић.

Радуновић је поздравио и повратак Милана Косановића у своју Војводину.

– Када поред себе у клубу имате човека који поседује такву енергију, искуство и идеје, онда је свима нама додатно лакше и лепше да радимо. Верујем да ћемо његове идеје убрзо и почети да спроводимо у дело. Његов повратак је од огромне користи како за први тим, тако и за омладинску школу – закључио је Александар Радуновић.