Тренер Војводине Милан Раставац на данашњој конференцији за медије подвукао је да „стара дама“ има највише амбиције у Купу Србије.

Након што је у првој рунди као гост победила Графичар на пенале, Војводина ће у осмини финала угостити Младост ГАТ, а Раставац најављује игру на победу против сваког  ривала.

– Мислим да је свима јасно да су наше амбиције у овом такмичењу највише могуће. Не размишљамо много о томе којег противника имамо испред себе, јер с киме год да играмо, у којој год фази такмичења, циљ ће нам бити исти. Тежина сутрашње утакмице је у томе што ћемо по трећи пут морати да победимо истог противника у овој сезони, али с друге стране то је једна степеница коју желимо и морамо да пребродимо. С обзиром на то да следећу утакмицу имамо после два дана, биће одређених промена, да можемо да одговоримо на захтеве против оба ривала. Верујем да смо се спремали довољно, да имамо довољан фонд играча да будемо ангажовани да остваримо своје циљеве – рекао је Милан Раставац.

Шеф стручног штаба Војводине истиче да нема великих кадровских проблема, али најављује одређене ротације у преостале две утакмице до паузе, пошто „стара дама“ после Младости ГАТ, у суботу дочекује и Раднички 1923.

– Не можемо да кажемо да имамо повређених играча. Имамо појединце са ситним проблемима, што због прехлада или ситнх повреда, тако да ћемо сутра одлучити у ком саставу ћемо почети меч. Екипу ћемо саставити од оних који су играли нешто више и оних који су играли боље у последњем периоду, а биће и неких који ће добити шансу да се покажу – истакао је Раставац.

Улазнице за ову утакмицу ће се продавати по ценама од 400 (запад), 200 (исток) и 100 динара (север). Улазнице за запад ће се продавати на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток ће се продавати на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север продавати у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“. Благајне ће бити отворене на дан меча, два сата пре почетка утакмице.

Улаз на источну трибину биће бесплатан за све који дођу у обележју ФК Војводина (дрес, мајица, шал итд).

Утакмица Војводина – Младост ГАТ на програму је у среду у 18.30, уз директан пренос на каналу Арена спорт 2.