Тренер Војводине Милан Раставац задовољан је након прве победе у пролећном делу сезоне.

Фудбалери „старе даме“ данас су у првом мечу у 2023. на свом „Карађорђу“ победили Колубару резултатом 3:0, головима Симића, Чумића и Малбашића.

– У другом полувремену смо тек дошли до наше игре, да будемо агресивни и брзи онолико колико желимо и то нам је добар модел за убудуће. Честитам играчима на томе што су пружили. Радује ме део и у првом и у другом полувремену да смо били фокусирани и да нисмо упадали у неке критичне ситуације, што ми даје јасне сигнале да сазревамо као екипа. Верујем у наш рад и време које проводимо заједно. Гостима желим срећу у наставку првенства и хвала навијачима који су дошли данас да нас бодре од почетка до краја утакмице – рекао је Раставац.

Он је истакао да му је драго што је екипа реаговала на полувремену и заиграла много боље.

– Померили смо тежиште ка напред и договорили смо да прихватамо ту игру са ривалом на леђима и да се држимо свог плана. Направили смо ситне корекције и најважније је да је након тога први гол пао на време, јер нам је он донео мирноћу и сталоженост. И један и други модел који смо приказали у прошлом и овом колу је наш. Морамо да се прилагодимо ситуацији и у односу на то ко нам је противник. Ми желимо да будемо агресивни и да будемо још агресивнији у наставку сезоне – закључио је Милан Раставац.

У наредном колу Војводина у петак од 16 часова гостује екипи Младости у Лучанима.