Данас је завршен 42. меморијални турнир „Стеван Нештицки“. Овогодишњи шампион је Ријека која је у финалу победила бањалучки Борац резултатом 1:0.

Стрелац јединог гола у финалу био је Ивор Бевиаква.

У мечу за треће место Партизан је након пенала победио Војводину резултатом 4:3. У регуларном делу сусрета резултат је био 1:1, стрелац за Вошу био је Дамјан Ђокановић, док је за Партизан погодио Филип Дончић.

У ревијалном мечу за пето место, Пелистер је победио репрезентацију Сингапура резултатом 4:1.

Фотографије за вест уступио: Милан Веселинов

Најбољем играчу турнира Ивору Бевиакви из НК Ријека, статуу је доделио Лајош Кокаи, док је најбољем стрелцу, његовом саиграчу Лукасу Ђикићу статуу је доделио Саша Кајкут, директор омладинске школе ФК Борац из Бањалуке.

За најбољег голмана проглашен је чувар мреже Партизан Милош Косановић, а статуу му је доделио Горан Ћурко, бивши голман Војводине и садашњи тренер голмана у омладинској школи „Илија Пантелић“.

За најбољег задњег везног проглашен је Павле Ћусо из Борца, а статуу му је доделио Стевица, син Стевана Нештицког.

За најбољег тренера проглашен је Матија Петровић, шеф стучног штаба НК Ријека, а статуу му је доделио Васа Пушибрк, почасни председник Секције ветерана и члан прве шампионске генерације ФК Војводина.

Пехар четвртопласираној екипи Војводине пехар је доделио бивши ас „старе даме“ Слободан Јовановић, док је трећепласираном Партизану пехар и бронзане медаље уручио Светозар Гатарић.

Вицешампиону, Борцу из Бањалуке, пехар и сребрне медаље уручила је Марија Ђуровић, шеф кабинета генералног директора ФК Војводина.

Шампиону НК Ријека златне медаље и пехар у трајном власништву и златне медаље доделио је Миодраг Мика Јовић, председник Организационог одбора 42. меморијала „Стеван Нештицки“.

Такође, шампиону је велики прелазни пехар доделио директор омладинске школе ФК Војводина Душко Грујић.