Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и све своје навијаче да ће продаја сезонских улазница за сезону 2022/23. званично почети у среду, 13. јула.

Сезонске карте ће се продавати у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Краља Александра 12) и то сваког радног дана између девет и 19 часова, односно суботом између 10 и 16 сати.

Сезонске улазнице за сезону 2022/23. продаваће се по следећим ценама:

– запад 3.600 динара

– запад (за пензионере, студенте и ђаке) 2.400 динара

– исток 2.400 динара

– север 1.500 динара (продаја сезонских улазница за север врши се искључиво у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, сваког радног дана од 10 до 18 часова)

Ради остваривања попуста, пензионерима је потребно да приликом куповине сезонске улазнице са собом понесу пензионерску картицу или последњи чек од пензије, студенти треба да понесу индекс, док ученици основних и средњих школа на увид треба да дају своју ђачку књижицу.

Истовремено, фудбалски клуб Војводина ће за своје навијаче и ове сезоне омогућити тзв. „породични пакет“ сезонских улазница, при чему ће родитељи за своју децу моћи да купе сезонску улазницу са 1.000 динара попуста у односу на редовну цену (пример: један родитељ купује сезонске улазнице за запад за себе и двоје деце – (цена је 3.600 + 2х2.400) уместо 8.400, плаћа 7.400 динара). Ова врста попуста се односи на децу до 15 година старости, а приликом остваривања права на „породични пакет“, потребно је приложити ђачку књижицу детета на увид.

Такође, у знак захвалности својим највернијим навијачима за подршку током прошле сезоне, која није била у складу са њиховим очекивањима и реномеом „старе даме“, фудбалски клуб Војводина је одлучио да свима који су купили сезонску улазницу за прошлу сезону (за запад или исток) овога пута буде додељена БЕСПЛАТНА сезонска улазница за сезону 2022/23. За преузимање бесплатне улазнице, неопходно је показати сезонску улазницу из прошле сезоне на увид, а бесплатне улазнице за сезону 2022/23. даваће се само онима који су сезонску карту за прошлу сезону купили (не важи за оне који су сезонску улазницу за минулу сезону добили бесплатно).

Свим власницима сезонских улазница биће омогућен улазак на све утакмице ФК Војводина у сезони 2022/23. у Супер лиги и Купу Србије у којима је ФК Војводина домаћин.

Воша те зове, заузми своје место!