Фудбалери Војводине пласирали су се у полуфинале Купа Србије, а сада им предстоје утакмице у првенству против Радника и Инђије. Након тога, у свим националним лигама широм света уследиће двонедељна пауза, пошто ће стартовати квалификације за Светско првенство.

Што се екипе Војводине тиче, позив у национални тим поново је заслужио стамени штопер Синиша Саничанин (25), који је за репрезентацију Босне и Херцеговине дебитовао у време док је селектор био Душан Бајевић, а сада се нашао и на списку новог селектора Ивајла Петева. Босна и Херцеговина ће у квалификацијама за Светско првенство играти 24. марта против Финске у Хелсинкију и 31. марта против Француске у Сарајеву, а у међувремену ће 27. марта у Зеници одиграти пријатељски меч против Костарике. За репрезентацију БиХ, Синиша Саничанин је до сада одиграо осам утакмица.

Такође, позив у национални тим добио је и млади везиста Војводине Дејан Зукић, који се нашао на списку селектора младе репрезентације Србије Илије Столице за пријатељску утакмицу 30. марта против Турске у Алањи. Поред њега, позив за ово репрезентативно окупљање добио је и фудбалер Војводине Михајло Нешковић, који се тренутно налази на позајмици у Инђији.

Фудбалски клуб Војводина такође има репрезентативце и у млађим селекцијама наше земље, пошто су у У-18 репрезентацију Србије позвани Марко Луковић, Вељко Јеленковић и Владимир Милетић, док је селектор У-16 репрезентације Србије Мирко Буњевчевић одлучио да за пријатељску утакмицу против Румуније, која ће 17. марта бити одиграна у Старој Пазови, позове и фудбалере Војводине Милана Мајсторовића и Милана Ковачева.