Поводом вишемесечних негативних спекулација у медијима у вези са актуелном ситуацијом у ФК Војводина, које су потпуно ирационално повезиване и са мојим, односно чланством Слободана Милутиновића у Управном одбору клуба, овим путем желим да обавестим спортску, а пре свега војводинашку јавност да подносим неопозиву оставку на функцију члана Управног одбора ФК Војводина.

Основни мотив и једини реалан разлог за доношење ове одлуке јесте безусловна љубав према „старој дами“ српског фудбала. Уз нашу Вошу, провео сам детињство на стадиону „Карађорђе“, где сам схватио шта је то прва љубав, стекао нераздвојне пријатеље и научио да је навијати за Војводину ствар кућног васпитања, односно стил и начин живота.

Имајући у виду горе наведено, не желим да на било који начин, макар и кроз неосноване медијске спекулације, допринесем циљаном урушавању угледа „старе даме“ српског фудбала. Сматрам да је навијати за Војводину привилегија људи са добрим кућним васпитањем, те у том маниру подносим неопозиву оставку на функцију члана Управног одбора ФК Војводина.

Наравно, заклетву верности положио сам одавно и никад је нећу погазити, јер је наша ВОЈВОДИНА ИЗНАД СВЕГА.

МИ СМО ЈЕДНО – ТО ЈЕ НАША СНАГА!!!

 С поштовањем,

члан Управног одбора ФК Војводина

Слободан Милутиновић