Штопер Војводине Душан Стевановић задовољан је због постигнутог дебитантског гола у дресу „старе даме“, али се нада да ће следећи пут погодити за победу.

„Стара дама“ је у понедељак ремизирала са Спартаком у Суботици резултатом 2:2, а Стевановић је постигао други погодак који је Војводини донео бод.

– Драго ми је што сам постигао гол и тако помогао екипи, али бих био још срећнији да је погодак донео и победу. Била је ово још једна тешка и борбена утакмица, после пораза у Европи није нам било лако, па је ово донекле и реалан резултат. Могли смо да добијемо и да изгубимо, али идемо даље – рекао је Стевановић.

Војводина од почетка сезоне има кадровских проблема, сада су се повредили Новица Максимовић и Владимир Ковачевић. Управо је стандардног другог штопера поред Стевановића, у Суботици мењао Игор Јеличић. Стевановић сматра да и те повреде утичу на тиму.

– Сигурно да чињеница да не можемо да сви будемо доступни макар на неколико утакмица у низу, доста утиче на тим, али те ствари се дешавају у фудбалу и морамо да их прихватимо. Добре вести су да су се вратили Нешковић и Вукадиновић, надамо се да ће се брзо опоравити повређени играчи и да ћемо у већем делу сезоне бити комплетни – истакао је Стевановић.

У наредном колу Војводина дочекује Нови Пазар.

– Нови Пазар је добра и чврста екипа која зна како да се брани и да нападне из контри. Верујем да ћемо успети да наметнемо своју игру и да ћемо славити пред нашим навијачима и да ће то бити почетак победничког низа у првенству – закључио је Стевановић.

Утакмица Војводина – Нови Пазар на програму је у недељу у 16:30.