Фудбалери Војводине победили су на свом „Карађорђу“ екипу Радничког 1923 резултатом 2:1 у шестом колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Стрелци за Војводину били су Малбашић у 51. и Болинги у 82. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Војводина: Царевић, Лазаревић (од 46. Бјековић), Росић, Црномарковић, Гиорбелидзе (од 67. Матеус Индио), Зукић, Николић, Радуловић, Малбашић (од 84. Ивановић), Чумић (од 90. Кајевић), Вукић (од 46. Болинги).

Раднички 1923: Лековић, Поповић, Миличић, Митровић, Пецељ, Ристић, Симовић, Ђурић (од 62. Бевис), Видосављевић (од 62. Грбовић), Зорић, Видаков (од 62. Чинеду).

У првом полувремену није било много правих прилика, али је Раднички 1923 искористио своју једину.

У седмом минуту бивши играч Војводине Милан Видаков искористио је неспоразум Зукића и Црномарковића, украо је лопту, коју је потом прихватио Видосављевић и погодио за 0:1.

Војводина је након примљеног гола преузела посед лопте, али је тешко долазила до опасне зоне и до одласка на одмор није успела озбиљније да угрози голмана Лековића.

Након неуверљивог првог полувремена, Ранко Поповић је одмах на паузи направио две промене, Болинги и Бјековић су заменили Лазаревића и Вукића и Воша је у наставку заиграла много боље.

У 51. минуту након што је Поповић намучио Царевића ударцем са дистанце, уследила је контра Воше, Чумић је са десне стране проиграо Болингија чији је ударац зауставио Лековић, али је Малбашић налетео на одбитак и погодио ближи угао за 1:1.

Воша је наставила да ствара шансе, Болинги је имао следећу главом, потом је Радуловић гађао са 20 метара преко пречке.

U 80. минуту Миличић је оборио Малбашића у казненом простору, а судија Јовановић је показао на белу тачку. Одговорност је преузео Болинги и снажно шутирао у свој леви угао и преокренуо на 2:1.

Воша је до краја успела да сачува предност и тако упише другу победу ове сезоне, те сада има осам освојених бодова.