Почетком ове школске године, фудбалски клуб Војводина је покренуо акцију под слоганом „Ти си наша прва љубав“, која за циљ има усмеравање деце ка спорту и здравом начину живота, али и поштовању основних спортских вредности, попут тимског духа и фер-плеја.

С тим у вези, већ су организоване посете основним школама „Соња Маринковић“ и „Јован Јовановић Змај“, а акција ће бити настављена и ове недеље, с обзиром на то да ће у петак у 15 часова црвено-бели посетити основну школу „Коста Трифковић“ на Роткварији.

Као и прошлих пута, и у овој школи ће бити организована конференција за новинаре пред утакмицу против Младости ГАТ, након чега ће се са малишанима сликати и дружити Вошин капитен Стефан Ђорђевић, уједно бивши ученик ове школе, као и Филип Малбашић, Ив Барај и Радомир Милосављевић, а том приликом ће са њима одиграти и партију фудбала.

Наравно, посету Воше употпуниће и клупске промотерке, које ће деци делити флајере, постере, распореде часова и улазнице за утакмицу против Младости ГАТ, али и приступнице помоћу којих ће моћи да се учлане у ову акцију, односно да, куповином специјалне картице по симболичној цени од 300 динара, стекну право бесплатног уласка на источну трибину на свим утакмицама у домаћим такмичењима у овој и наредној сезони, као и низ других погодности, о чему ће бити обавештени накнадно.

Посета основним школама „Соња Маринковић“ и „Јован Јовановић Змај“ су протекле уз мноштво осмеха, лепих момената и много позитивне енергије и нема сумње да се и у петак у школи „Коста Трифковић“ очекује исто!