Чланови ФК Војводина на позајмицама имали су веома успешан викенд, победе су славили Рад, Кабел и Младост ГАТ, док су Инђија и Ал-Диванија уписали ремије.

Михајло Нешковић и Ђорђе Пантелић учествовали су у ремију Инђије против Металца у Горњем Милановцу, Лазар Стоисављевић је славио победу Рада над Златибором, док је Кабел победио Земун са Јеличићем и Богдановићем, али без Мирића и Пушкића.

Младост ГАТ је уписала нову победу, овај пут над екипом Вршца,  а Стефан Дражић је поново оставио своју мрежу нетакнутом.

Инђија: Михајло Нешковић и Ђорђе Пантелић

Фудбалери Инђије ремизирали су у гостима са екипом Металца резултатом 0:0. Михајло Нешковић одиграо је 90 минута за гостујући тим, док је Ђорђе Пантелић у игру ушао у 76. Инђија је овим ремијем знатно отежала пут до опстанка, пошто заузима 17. позицију на табели са 34 освојена бода.

Рад: Лазар Стоисављевић

Рад је уписао нови велики тријумф, пошто је као гост победио Златибор резултатом 2:1 и тако направио можда и кључан корак ка опстанку. У тиму Рада Лазар Стоисављевић је у игру ушао у надокнади времена уместо Андрије Калуђеровића. Стрелци за Рад били су Александар Трнинић и Шарић Марко.

Рад је са три везане победе побегао из зоне испадања и сада са 39 бодова заузима 12. позицију.

Kабел: Никола Мирић, Ранко Пушкић, Вукашин Богдановић, Игор Јеличић

Фудбалери Кабела победили су на свом стадиону екипу Земуна резултатом 1:0 у 28. колу Прве лиге Србије. Стрелац јединог поготка за Кабел био је Милан Србијанац у 78. минуту.

Од четворице Вошиних играча на позајмици на терену прво полувреме одиграо је Игор Јеличић, док је Вукашин Богдановић у игру ушао у 77. минуту, док Никола Мирић и Ранко Пушкић поново нису уписали наступе.

Кабел је са ова три бода сачувао друго место на табели са 55 освојених бодова.

Младост ГАТ: Стефан Дражић

Фудбалери Младости наставили су доминацију Српској лиги Војводине, пошто су у дербију 29. кола победили Вршац на свом терену резултатом 2:0. Вошин голман на позајмици у Младости, Стефан Дражић, поново је био међу стативама и опет је успео да сачува своју мрежу.

Младост после 29 одиграних кола води на табели са 70 бодова, 12 више од другопласираног Радничког.

Ал-Диванија: Богдан Младеновић

Ал-Диванија, за коју наступа Богдан Младеновић, уписала је  нови, 14. реми у Супер лиги Ирака, пошто је на свом стадиону одиграла 1:1 са Ал-Худодом. Младеновић је  био у саставу Ал-Диваније, која је сада 14. на табели, али је у лиги од 20 тимова далеко од зоне испадања.