Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и све љубитеље фудбала да ће продаја улазница за дерби меч четвртог кола плеј-офа Супер лиге Србије, у којем ће се у среду, првог маја, на стадиону „Карађорђе“ у Новом Саду, са почетком у 16 часова састати Војводина и Црвена звезда, званично почети сутра.

Продаја улазница за западну, источну и јужну трибину вршиће се по следећем распореду:

уторак, 30. април:

Нови Сад: “GIGS TIX”, Краља Александра 12 (Париски магазин)
од девет до 19:30 часова

Београд: “PUZZLE GROUP & SPECIAL TRAVEL AGENCY“, Ресавска 16a
од 11 до 19 часова

среда, 1. мај:

Улазнице за западну трибину: на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), од 12 до 17 часова;
Улазнице за источну трибину: на благајни на источној трибини стадиона (поред ресторана „Огњиште“), од 12 до 17 часова;
Улазнице за јужну трибину: на благајни на јужној трибини стадиона (поред некадашњих тениских терена), од 12 до 17 часова;
Улазнице за северну трибину: у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона, од 14 до 17 часова. Сви навијачи Војводине који на утакмицу дођу са неким обележјем клуба (мајица, шал итд), у просторијама навијачке групе Фирма моћи ће бесплатно да преузму улазницу за северну трибину.

Улазнице ће се продавати по ценама од 700 (запад) и 500 динара (исток, север и југ), а једно лице ће, уз личну карту на увид, моћи да купи највише четири улазнице. Фудбалски клуб Војводина наглашава да је као организатор меча, сходно члану 13 став 1 Закона о спречавању насиља на спортским приредбама, дужан да обезбеди да се улазнице продају само лицима која поседују лични докуменат (лична карта, пасош итд), односно да лицима млађим од 16 година улаз на стадион буде дозвољен само у пратњи родитеља или старатеља. Једном лицу неће бити дозвољено да купи више од четири улазнице, без обзира на то да ли ће код себе имати више од једног личног документа.

Улазнице ће се продавати по принципу “једна улазница – једна столица”, што значи да ће карте за утакмицу морати да имају и деца било ког узраста, како се не би десило да на једној трибини буде присутно више људи од капацитета којим та трибина располаже.

За гостујуће навијаче предвиђена је јужна трибина, док ће навијачи Војводине бити смештени на северној, западној и источној трибини.

У циљу да утакмица протекне безбедно и у договору са полицијом, фудбалски клуб Војводина још једном наглашава да су, као и на претходним дерби мечевима са Црвеном звездом, западна, источна и северна трибина резервисане искључиво за навијаче Војводине и да на те трибине неће бити дозвољен улаз навијачима са обележјима ФК Црвена звезда. За навијаче Црвене звезде резервисана је искључиво јужна трибина.

На дан утакмице, од 10 часова, улица Димитрија Туцовића биће затворена од стране полиције и у њу ће моћи да уђу само представници медија и навијачи Војводине са купљеном улазницом за запад или показаном сезонском картом. Из тог разлога, фудбалски клуб Војводина апелује на све гледаоце који планирају да купе улазницу да ка западној трибини долазе искључиво из правца Булевара ослобођења.

Улаз број 4 на западној трибини предвиђен је само за представнике медија и власнике сезонских улазница, с тим да ће власници сезонских улазница моћи да користе и све преостале улазе. Апелујемо на све власнике сезонских улазница да ће за улазак на ову утакмицу код себе морати да имају и личну карту. Гледаоци са купљеном дневном улазницом за запад моћи ће да користе све улазе осим улаза броја 4.

Фудбалски клуб Војводина позива навијаче оба тима, као и све љубитеље фудбала, да на време обезбеде своје улазнице и на време уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве при уласку.

Надамо се и очекујемо да ће сви гледаоци на стадиону спортски и достојанствено пружити подршку свом тиму, избегавајући било какво недолично или неспортско понашање.