Фудбалери Војводине победили су у гостима екипу Радника резултатом 4:0 у 27. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Стрелци за Војводину били су Петровић у шестом, Ивановић у 30. и 60, Вукановић у 39. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Радник: Ранђеловић, Чумић (од 46. Богдановић), Дуроњић (од 68. Зајмовић), Гашић, Хајдаревић, Јовић, Кадијевић (од 58. Совшић), Милићевић, Орешчанин, Рустемовић (од 46. Анђелковић), Врањанин.

Војводина: Царевић, Бјековић (од 79. Лазаревић), Црномарковић, Кораћ, Ђорђевић, Петровић, Зукић (од 58. Матеус Индио), Савићевић (од 66. Јовановић), Ивановић, Сери (од 66. Николић), Вукановић (од 58. Кембел).

Војводина је повела из прве праве прилике у шестом минуту, када је Његош Петровић примирио лопту и са неких 25 метара снажним и прецизним ударцем уз стативу погодио за 0:1.

Али, Радник се није предавао и имао је неколико добрих напада у уводним минутима, али је Царевић само једном морао да интервенише. Након почетног притиска и конкретније игре домаћина, уследио је период без много прилика и правих акција све до 30. минута када је Воша постигла нови гол.

Сери је повукао лопту по левој страни, проиграо Вукановића, а овај послао правовремени повратни пас кроз петерац, где је Ивановићу преостало само да постави ногу за 0:2.

Само девет минута касније, Воша је стигла и до трећег гола, опет после акције по левој страни, Савићевић је прошао и центрирао, а Вукановић био бржи од свог чувара и голмана и из прве само проследио лопту у мрежу за 0:3!

До одласка на одмор, Воша је имала још један добар покушај, у финишу првог дела Сери је са неких 20 метара гађао преко пречке, што је била и последња шанса у првом полувремену.

Одмах на старту другог полувремена Воша је имала нову шансу, Сери је опет прошао по левој страни, вратио до Зукића, али је његов ударац зауставио голман Ранђеловић. На истеку часа игре, Воша је стигла до четвртог гола, стрелац је био Ивановић, други пут данас за 0:4.

Мало је фалило да у 62. минуту и Кембел постигне нови гол, искоса са десне стране гађао је преко пречке. Осам минута касније Воша је била још ближа голу, Ивановић је послао оштру лопту кроз петерац, а Николић из непосредне близине погодио пречку. До нове шансе Воша је чекала десетак минута, а онда је Кембел избио сам на голмана, али је Ранђеловић одлично интервенисао. До краја утакмице Кембел је имао још једну шансу, искоса са леве стране унео је лопту у средину и гађао са 15 метара поред даље стативе.

У наредном колу у уторак од 18.30 Војводина дочекује екипу Чукаричког, директног ривала у борби за Европу.