Фудбалери Војводине играли су нерешено 2:2 (0:0) против екипе ТСЦ-а, у петом колу Линглонг Суперлиге Србије.

Пред око 7.000 гледалаца на „Карађорђу“, стрелац за госте био је Лукић у 49. и 63, док су голове за Вошу постигли Матић у 71. и Винсент у 95. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Роцков – Стојковић, Веселиновић, Саничанин, Деветак – Дринчић, Ђуришић (од 63. Нешковић) – Ђуричин (од 51. Гемовић), Бојић (од 29. Зукић), Винсент – Матић.

ТСЦ: Филиповић (од 46. Јоргић) – Варга, Скопљак, Томановић, Тумбасевић – Милићевић, Силађи (од 85. Ровчанин), Поњевић, Антонић – Арсенијевић (од 71. Дуроњић), Лукић.

Током првих пола сата меча, игра се одвијала углавном на средини терена и ниједна од екипа није успевала да створи озбиљнију шансу пред голом. Ипак, у 30. минуту, Силађи је дошао до лопте у дуелу са Саничанином и шутирао оштро са седам-осам метара искоса, али је Роцков одбранио.

Само седам минута касније, гости из Бачке Тополе извели су одличну акцију која се завршила ударцем Тумбасевића, Роцков је одбранио, а потом је до одбијене лопте дошао Милићевић и шутирао са око пет метара искоса, али је лопта прошла поред стативе.

Још боља прилика за ТСЦ виђена је у 47. минуту, када је Силађи центрирао са леве стране, а Лукић са око пет метара упутио ударац главом, који је сјајно зауставио голман Роцков. Међутим, само два минута касније, Лукић се ипак уписао у стрелце.

Овога пута, шутирао је са око 20 метара од гола Војводине, након чега је лопта завршила у доњем десном углу голмана Роцкова.

У 56. минуту, Војводина је покушала да узврати преко Матића, који је упутио добар волеј ударац са петнаестак метара искоса, али је лопта прошла неколико центиметара поред стативе, да би у 63. минуту било 0:2 за ТСЦ.

Поново је Лукић шутирао, овога пута са око 25 метара и постигао прави еврогол, пошто је лопта завршила у рашљама голмана Роцкова.

Већ у наредном минуту, Воша је могла да смањи резултат преко Дринчића, који је такође добро шутирао са око 26-27 метара, али је Јоргић одлично одбранио, за разлику од 71. минута, када су црвено-бели ипак дошли до гола.

Са леве стране, добро је центрирао Гемовић, што је искористио Матић и са четири-пет метара проследио лопту у мрежу.

Само седам минута касније, Војводина је имала сјајну прилику за изједначење, када је Дринчић центрирао са десне стране, Винсент са три метра упутио ударац главом, али је Јоргић успео да одбрани, након чега је лопта одскочила преко гола гостију. Винсент је могао да се упише у стрелце и у 89. минуту, када је добро центрирао Гемовић, али је лопта, након његовог ударца главом, поново отишла ван оквира гола.

Ипак, у 95. минуту, после слободног ударца који је извео Дринчић, до лопте је у шеснаестерцу ТСЦ-а дошао Винсент и брзом реакцијом успео да донесе бод свом тиму, за велику радост преко 7.000 гледалаца на „Карађорђу“.