Фудбалери Војводине почели су припреме за нову полусезону. Окупљањем у ФЦ „Вујадин Бошков“ и првим тренингом у новој години, црвено-бели су почели да се спремају за изазове који их очекују овог пролећа, а то је одбрана трофеја у Купу Србије и борба за пласман на европску сцену.

Пред почетак тренинга, играче је поздравио председник клуба Драгољуб Самарџић, који им је пожелео срећан рад и успешне резултате у предстојећој полусезони. На првом окупљању, данас се појавило укупно 30 фудбалера, а то су:

голмани: Никола Симић, Немања Тороман, Горан Вуклиш, Жељко Бркић;

одбрана: Никола Андрић, Младен Деветак, Аранђел Стојковић, Владимир Ковачевић, Вељко Јеленковић, Стефан Ђорђевић, Славко Бралић, Марко Бјековић, Милан Мајсторовић, Ђорђе Ђурић, Лазар Стојсављевић;

везни ред: Никола Дринчић, Богдан Мледеновић, Мирко Топић, Петар Бојић, Дејан Зукић, Миљан Вукадиновић, Владимир Милетић, Владан Новевски, Урош Кабић, Миодраг Гемовић, Новица Максимовић, Огњен Ђуричин;

напад: Немања Човић, Ђорђе Пантелић и Момчило Мркаић.

Данашње окупљање пропустио је штопер Синиша Саничанин, који се недавно оженио, те је из тог разлога од шефа стручног штаба Ненада Лалатовић добио дозволу да пропусти почетак припрема.

Са друге стране, после шестомесечне позајмице у Раду, првом тиму Војводине поново се прикључио штопер Лазар Стојсављевић, док ће Михајло Нешковић и наредну полусезону провести на позајмици у Инђији.

Припреме са првим тимом започели су и Вељко Јеленковић, Милан Мајсторовић, Владимир Милетић, Владан Новевски и Урош Кабић, који су претходне полусезоне наступали за омладински тим „старе даме“.

Шефа стручног штаба Ненада Лалатовића свакако може да радује то што су сви дошли спремни на почетак припрема, укључујући и Мирка Топића и голмана Николу Симића, који су у значајном делу прошле полусезоне били одсутни због повреда. Они се сада осећају добро и тренирају заједно са осталим саиграчима.

Фудбалери Војводине ће у ФЦ „Вујадин Бошков“ тренирати до 13. јануара и то углавном по два пута дневно, а 14. јануара им следи одлазак на двонедељне припреме у Турску.