Првотимци и омладинци Војводине вратили су се у Нови Сад након двонедељних припрема у Турској.

Црвено-бели су слетели на аеродром „Никола Тесла“ у 12:45 часова након директног двочасовног лета од Анталије до Београда, а баш као и приликом одласка у Турску, у авиону су били заједно са фудбалерима Чукаричког и Радника.

Током припрема, првотимци „старе даме“ су одиграли три пријатељске утакмице, на којима су остварили две победе и један пораз. Воша је најпре била поражена од руског Нижњег Новгорода (2:0), а потом остварила победе над пољским Сласком из Вроцлава (2:0) и украјинским Металистом 1925 (3:2).

С друге стране, омладинци су у Турској одиграли четири пријатељске утакмице, с тим да је четврти меч против У21 екипе аустријског Капфенбергера због невремена био прекинут у 30. минуту при резултату 1:0 за Војводину. На претходне три утакмице, Вошини омладинци су остварили победу и два ремија и то све против руских тимова. Најпре су играли нерешено (0:0) против У21 екипе Локомотиве из Москве, потом су савладали У21 екипу Краснодара (2:1), а затим играли нерешено против сениорске екипе Форте Таганрога (1:1).

За првотимце Војводине, првенство се наставља у понедељак, 14. фебруара, када ће, са почетком у 15 часова, на „Карађорђу“ дочекати екипу Напретка, док омладинци такмичење у Омладинској лиги Србије настављају другог марта, када ће на свом терену дочекати екипу Црвене звезде.