Фудбалери Војводине ремизирали су са екипом Муре резултатом 1:1 (0:1) у трећем припремном мечу у Словенији.

Словеначки шампион повео је голом Коуса у 32. минуту, а коначних 1:1 поставио Момчило Мркаић у 74. минуту.

Екипе су играле у следећим саставима:

Мура: Обрадовић, Бобичанец, Марушко, Ковтек, Коус, Хорват, Карничник, Штурм, Гобенц, Клепач, Мандић.

Војводина: Н. Симић – Цуцин (од 45. Бјековић), Ковачевић, Стевановић (од 46. Стојсављевић), Деветак – Топић (од 46. Буснић), Максимовић – Новевски (од 62. Мркаић), Човић, В. Симић – Кабић (од 46. Зукић).

У првих пола сата није било много прилика, изузев неколико недовољно опасних удараца са дистанце. Један такав за Војводину имао је само Топић, али је послао лопту преко гола.

Фудбалери Муре су имали теренску иницијативу и били су конкретнији у својим нападима, а после најбоље акције у 32. минуту, Коус се убацио из другог плана и савладао Симића за 1:0.

Изабраници Славољуба Ђорђевића заиграли су нешто боље након примљеног гола, пребацили су тежиште игре на половину ривала и као да су се ослободили притиска. Кабић је добро прошао по боку, покушао је да пронађе Човића, који је био у доброј позицији, али и у недозвољеној.

Тренер  Војводине Славољуб Ђорђевић је направио неколико промена, ушли су Бјековић, Зукић, Стојсављевић и дебитант Буснић, али је Мура и даље држала контролу на терену. Словеначки шампион је играо на половини „старе даме“, градио је стрпљиво своје акције, но, тешко је долазио до шеснаестерца и најопасније зоне, стога је голман Симић у два наврата зауставио покушаје са дистанце.

Војводина је први ударац ка голу у другом полувремену имала у 73. минуту када је Зукић из слободњака послао лопту преко пречке, а само минут касније, „стара дама“ је изједначила. После лепе акције по десној страни, Бјековић је центирао, а Мркаић главом погодио први угао за 1:1.

Пет минута пре краја истакао се  голман Никола Симић, који је парадом зауставио снажан ударац Хорвата са 25 метара и то је била последња шанса на утакмици.