Фудбалери Војводине ремизирали су у гостима са екипом Новог Пазара резултатом 1:1 у 21. колу Супер лиге Србије.

Војводина је повела голом Бастајића у 58. минуту, а изједначио је Ратковић у 66.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Нови Пазар: Вујанац, Влајковић, Бубања, Исламовић, Ратковић, Младеновић, Зимоњић, Парађина (од 86. Никчевић), Аганспахић, Лончар (од 60. Михаиловић), Димић.

Војводина: Вуклиш – Јеличић, Ковачевић, Стевановић, Деветак – Максимовић, Буснић – Нешковић, Човић (од 88. Ђорђевић), Бастајић – Мркаић.

Славољуб Ђорђевић није могао да рачуна на повређене играче Вељка Симића и Миљана Вукадиновића, а одмах на почетку утакмице имао је нови проблем. Момчило Мркаић је зарадио црвени картон већ у осмом минуту због старта са леђа над Зимоњићем.

Нови Пазар је бројчану предност искористио и преузео иницијативу, али се Војводина добро бранила са играчем мање. Нови Пазар је у првом полувремену имао једну озбиљну шансу, пред голом се у одличној позицији нашао Исламовић, али је у последњем тренутку интервенисао Јеличић.

Воша је узвратила преко Човића, који је одлично шутирао са 25 метара, лопта је закачила стативу и завршила у гол ауту.

Фудбалери „старе даме“ наставили су да играју стрпљиво и дисциплиновано и у другом полувремену и да чекају своју шансу и дочекали је у 58. минуту. Након центаршута са десне стране, Бастајић се нашао на правом месту и са петерца погодио мрежу за 0:1.

Вошина предност трајала је осам минута, у 66. Влајковић је извео слободњак искоса са леве стране, Вуклиш је лоше интервенисао, а на правом месту се нашао Ратковић који је погодио за 1:1.

Ту није био крај лошим вестима за Војводину, у 72. минуту Нешковић је зарадио други жути картон, судија је проценио да је симулирао у противничком шеснаестерцу и показао му јавну опомену.

Са двојицом играча мање Воша је морала да се повуче и да чува резултат, док Нови Пазар није успевао озбиљније да угрози гол Вуклиша.

Воша је у 85. минуту имала велику шансу, Човић је најпре изблокиран, потом је опет шутирао искоса са леве стране, а Парађина је избио лопту из петерца.  У 89. минуту Ратковић је имао велику шансу, остао је сам у петерцу, али је шутирао поред гола, а у надокнади је Димић из непосредне близине промашио победу Новог Пазара.