Фудбалери Војводине ремизирали су у гостима са екипом Радничког 1923 резултатом 2:2 у 32. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Стрелци за Војводину били су Чумић у 18. и Малбашић у 88. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Раднички 1923: Лековић, Миличић, Поњевић, Крајишник (од 46. Зорић), Чоловић, Ђурић (од 83. Јовановић), Пецељ, Видовић, Митровић, Милуновић (од 62. Чинеду (од 70. Евандро)), Видосављевић (од 83. Ивановић).

Војводина: Царевић, Јеличић, Витас (од 14. Траоре), Љубисављевић (од 68. Милосављевић), Лазаревић, Зукић, Топић, Барај (од 61. Малбашић), Милошевић, Чумић (од 68. Симић), Н. Николић (од 61. У. Николић).

Раднички је повео већ у шестом минуту из прве прилике на мечу, Љубисављевић је погрешио и изгубио лопту у шеснаестерцу, а Видосављевић проиграо Милуновића који је погодио за 1:0.

Нови проблем за Вошу уследио је убрзо, јер се капитен Урош Витас пожалио на повреду и морао је да напусти терен, а заменио га је Мамаду Траоре.

Воша је успела да изједначи у 18. минуту, Чумић је извео прекид са левог бока, а лопта је прошла поред Зукића, одскочила и преварила голмана Лековића за 1:1.

Воша је након изједначења преузела иницијативу и створила неколико прилика. Две је пропустио Николић, после проигравања Чумића, а потом је и Барај опробао ударац са десетак метара, левом ногом преко гола.

Раднички је до одласка на одмор имао две солидне контре, најпре преко Ђурића кога је зауставио Љубисављевић, а потом је Чоловић шутирао директно у Царевића.

У 41. минуту Воша је могла до преокрета, у истом нападу шансе су имали Немања Николић и Јован Милошевић, али је голман Радничког са две одличне интервенције у ситуацијама један на један сачувао свој гол.

Раднички је боље отворио и друго полувреме, пошто је у 54. минуту домаћи тим поново повео. Након акције из корнера Милуновић је гађао главом, Царевић је одбранио, али је одбијену сачекао Пецељ и погодио за 2:1.

Након другог примљеног гола, Радослав Батак је одлучио да освежи нападачку линију, Малбашић и Урош Николић заменили су Бараја и Немању Николића, а нажалост, пет минута касније, у 68. морао је да изађе и Чумић због повреде, а заменио га је Симић.

Воша је кренула у тоталну офанзиву, а у 73. минуту Николић је гађао са ивице шеснаестерца, на месту је био голман Лековић, да би у 79. Симић искоса са исте стране погодио спољни део мреже. Симић се нашао у великој шанси и у 81. минуту који је побегао чуварима и са седам метара гађао први угао, Лековић је поново интервенисао.

Своју иницијативу Воша крунисала у 88. минуту после лепе акције по десној страни, Николић је проиграо Јеличића, овај пронашао Малбашића који је погодио сам угао за 2:2.

До краја није било промене резултата, Воша је ремијем наставила низ без пораза од чак 19 утакмица и сада заузима четврто место на табели са 58 бодова.