Офанзивац Војводине Миљан Вукадиновић сматра да је његов тим у правој форми и верује да ће у истом ритму наставити и у Купу Србије.

Војводина је везала две победе над екипом Младости у размаку од четири дана, а Вукадиновић је у понедељак на „Карађорђу“ понео епитет играча утакмице са два дата гола и изнуђеним пеналом.

– Најтеже је када у кратком временском периоду играте против истог ривала, а фаворити сте и имате императив победе. У Лучанима терен није био идеалан, било нам је теже да играмо своју игру, све се свело на борбу на средини терена. У другом мечу, на нашем терену могли смо да спустимо лопту, да одиграмо како умемо и да лакше дођемо до шанси и голова. Мислим да смо заслужено победили и освојили важне бодове. Трка у првенству је жестока, петопласираној екипи бежимо само два бода и зато морамо да се боримо за сваки – рекао је Вукадиновић.

Воша опет нема много времена за одмор, већ у четвртак следи тешко гостовање Јавору у Ивањици, у којој је у ноћи између понедељка и уторка нападао снег.

– Ивањица је увек била неугодно гостовање. Јавор је испао из Супер лиге, али има амбицију да се експресно врати, што показују и њихови резултати у Првој лиги. Јавор је увек био домаћинска екипа и ако су још и отежани временски услови, биће нам још теже. Ипак, ми смо Војводина и морамо то да оправдамо у свим условима, на сваком терену. Освојили смо Куп пре две године и имамо увек високе циљеве у том такмичењу. Идемо са намером да победимо, да грешке сведемо на минимум, јер у Купу нема поправног. Имамо 90 минута да докажемо да смо бољи и да победимо и тако ћемо и приступити. Желимо да прођемо у наредну рунду – закључио је Вукадиновић.

Утакмица Јавор – Војводина на програму је у четвртак у 15 часова.