Голман Војводине Горан Вуклиш истакао је да је одбрана трофеја у Купу Србије његова највећа жеља до краја текуће сезоне.

Вуклиш није бранио у континуитету ове сезоне, али и поред тога има одличну статистику, јер је на 18 мечева чак 11 пута остао несавладан.

Ипак, на претходном мечу са Радником, „стара дама“ није имала среће, јер је примила два „баксузна“ гола.

– Били смо баксузи у првом полувремену, мало смо несрећно примили те голове и то нас је коштало на крају и та два бода. Ипак, играли смо добро, губили смо, пропустили неколико шанси, и ништа нас није спутало да покажемо да поседујемо победнички карактер. По ко зна који пут смо доказали да никада не одустајемо, да увек можемо да доминирамо и да играмо нападачки и то је неки рецепт у финишу сезоне – истакао је Вуклиш.

Наредни ривал Војводине биће Инђија, а Вуклиш сматра да нема других очекивања осим победе.

– Играмо код куће, мада и да играмо у гостима, увек идемо на три бода. Желимо победу пред репрезентативну паузу – додаје голман Воше, који није у потпуности задовољан својом формом, јер су му потребне  утакмице.

– Не могу рећи да сам 100% задовољан, нисам дуго бранио. На припремама сам бранио пола сата и опет се повредио, па практично од децембра нисам имао такмичарске утакмице. Не могу да будем потпуно незадовољан, али знам да могу боље. Једно су тренинзи, а друго утакмице – подвукао је голман Војводине.

Он је за крај открио да је његова највећа жеља до краја сезоне одбрана трофеја у Купу Србије.

– Мене би највише задовољило освајање Купа Србије. Партизан нам је мало сада одмакао у првенству, тако да треба и да сачувамо то треће место. Желимо да донесемо нашој Војводини још један трофеј и то заредом, онај који бисмо одбранили. То би ме заиста највише обрадовало – закључио је Горан Вуклиш.

Утакмица Војводина – Инђија на програму је у недељу у 15 часова.