Експедиција Војводине данас је добила појачање на Кипру, пошто су се придружили председник клуба Драгољуб Збиљић, потпредседник клуба Мирослав Тањга и заменик председника Фудбалског савеза Србије (ФСС) Бранислав Недимовић.

– Данас морамо да будемо тим, на терену и ван њега.
Тимски морамо да покажемо да смо врхунски, јесте врућина, али видим по вашим погледима да ћете изгарати на терену, рекао је председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић, који је стигао на Кипар да подржи екипу у првом мечу другог кола квалификација за Лигу конференција против АПОЕЛ-a.

Са њим у друштву стигли су и потпредседник клуба Мирослав Тањга и заменик председника Фудбалског савеза Србије (ФСС) Бранислав Недимовић.

– Пред нама су велики изазови, прво важна утакмица вечерас, а потом у недељу старт првенства против Црвене звезде. Уверен сам да ћемо вечерас да остваримо позитиван резултат, а онда у реваншу пред пуним трибинама „Карађорђа“ прођемо даље. Ви вечерас представљате и Србију и верујемо у ваc, рекао је Збиљић у обраћању фудбалерима.
Новосађанима се обратио и Бранислав Недимовић речима да смо на европској сцени сви заједно и да свих пет екипа представља Србију и има подршку ФСС-a.

– Уверен сам, не само да ћете елиминисати АПОЕЛ, него и да можете до групне фазе, истакао је Недимовић.
Утакмица између АПОЕЛ-a и Војводине игра се од 19 часова.