ФК Војводина и компанија „Steel Impex“ данас су потписали уговор о спонзорству, а том приликом председник „старе даме“ Драгољуб Збиљић пружио је апсолутну подршку екипи и стручном штабу.

Фудбалери Војводине вечерас од 18.30 дочекују екипу Радничког из Ниша и имају прилику да пред својим навијачима прекину низ од три ремија, а пред овај дуел добили су и поруку подршке од председника Драгољуба Збиљића.

– Желим да истакнем као председник ФК Војводина да имам потпуно поверење у спортски сектор и стручни штаб нашег тима, пре свега у директора Марка Јовановића и тренера Милана Раставца. Потпуно сам сигуран да смо на правом путу, држимо се нашег плана, иако смо изгубили неколико бодова, то неће утицати на наш развој који иде у жељеном смеру. У своје лично и у име Управног одбора клуба желим да пружим пуну подршку, да наставимо да радимо вредно као до сада и прави резултати ће доћи. Позивам наше навијаче и суграђане да подрже тим већ данас против Радничког из Ниша и у недељу против Вождовца, да будемо уз тим и да покажемо да нам је свима стало, да не оставимо играче да буду сами на терену. Пред нама је серија тешких утакмица из којих очекујемо позитивне резултате и зато наш тим и наша струка заслужују максималну подршку – поручио је председник Војводине Драгољуб Збиљић.